Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g35g113kcal3.9g22.2g0.7g4.1g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)35g124kcal4g24.3g1g1.1g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g35g119kcal3.9g25.6g1.4g2g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g35g123kcal2.7g26.5g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 470g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 13g112kcal0g0g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1183kcal29g197.2g33.2g14.4g
Valittu annoskoko625g591kcal14.5g98.6g16.6g7.2g
Annoskoko puolitettuna313g296kcal7.3g49.3g8.3g3.6g
Arvot/100g100g95kcal2.3g15.8g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126874