Kasvis-juustokeitto

Pilko kasvikset ja anna kiehua liemikuutioiden kanssa kypsäksi.

Lopussa sulata sekaan juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3369 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 80g61kcal1.5g12.3g0.2g0.8g
Porkkana 31g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Kesäkurpitsa96g16kcal0.4g2.4g0.6g0.7g
Tomaatti 96g22kcal0.5g3.3g0.3g1.3g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto30g85kcal5.8g0g6.7g0g
Kasvisliemikuutio 6.1g19kcal0.6g0.8g1.4g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 241g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g450kcal19.2g45.4g18.8g9g
Valittu annoskoko625g225kcal9.6g22.7g9.4g4.5g
Annoskoko puolitettuna313g112kcal4.8g11.4g4.7g2.3g
Arvot/100g100g36kcal1.5g3.6g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128020