Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 343g217kcal10.3g16.5g12g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g45g143kcal4.9g28.6g1g4.9g
Vehnäjauho, sunnuntai89g312kcal10.7g63.4g1.9g2.7g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 34g249kcal0.4g0.1g27.9g0g
Rypsiöljy 31g273kcal0g0g30.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 81g101kcal8.9g0.2g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2591kcal70.4g217.6g162g15.2g
Valittu annoskoko625g1296kcal35.2g108.8g81g7.6g
Annoskoko puolitettuna313g648kcal17.6g54.4g40.5g3.8g
Arvot/100g100g207kcal5.6g17.4g13g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128197