Kevyt lesevehnävuokaleipä

Sekoita kuivat aineet ja lisää lämmin vesi.

Kumoa taikina oivariinilla voideltuun 1,5 litran vetoisaan vuokaan.

Anna nousta noin puoli tuntia.

Paista 200 asteessa alatasolla noin 20 min ja ylätasolla noin 15 min. Leivästä tulee noin 16 siivua.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Emppuli79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g11g40kcal5g4.4g0.7g0g
Vehnäjauho, sunnuntai270g947kcal32.5g192g5.7g8.1g
Vesi301g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 35g80kcal4.7g5.4g1.6g13.1g
Oivariini vähärasvainen3g17kcal0g0g1.8g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2165kcal84.4g403.6g19.6g42.4g
Valittu annoskoko625g1083kcal42.2g201.8g9.8g21.2g
Annoskoko puolitettuna313g541kcal21.1g100.9g4.9g10.6g
Arvot/100g100g173kcal6.8g32.3g1.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130590