Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g215g75kcal7.9g9.2g0.9g0g
Sokeri 46g185kcal0g45.6g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 161g555kcal8.9g122.6g1.9g2g
Becel olive (Becel), annos 100g32g113kcal0g1g12.2g0g
Mansikka 107g50kcal0.5g9g0.2g2g
Raparperi 64g22kcal0.4g3.5g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1999kcal35.4g381.8g30.6g9.8g
Valittu annoskoko625g1000kcal17.7g190.9g15.3g4.9g
Annoskoko puolitettuna313g500kcal8.9g95.5g7.7g2.5g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.5g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108