Kesäkurpitsaröstit

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Ohjeesta puuttuu vielä:
mausteena currya, suolaa, mustapippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa409g70kcal1.6g10.2g2.5g2.9g
Pekoni (Dulano)49g126kcal8.8g1.6g9.3g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.3g3.4kcal0.3g0.5g0g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)82g103kcal9g0.2g7.4g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g41g160kcal11.9g0.6g12.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g944kcal64.2g30.2g63.2g7.4g
Valittu annoskoko625g472kcal32.1g15.1g31.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna313g236kcal16.1g7.6g15.8g1.9g
Arvot/100g100g76kcal5.1g2.4g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132882