Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 137g105kcal2.6g21.3g0.3g1.4g
Parsakaali (Pirkka)86g26kcal4g1.7g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g1g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g24g80kcal5.3g0.1g6.7g0g
Vesi346g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g443kcal24.8g50g14.8g3.8g
Valittu annoskoko625g221kcal12.4g25g7.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna313g111kcal6.2g12.5g3.7g1g
Arvot/100g100g35kcal2g4g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056