Pannukakku

2 munaa
2rkl makeutusjauhetta tai sokeria
1tl suolaa
6dl maitoa
3dl vehnäjauhoja
päälle:
1,5 omenaa
kanelia
muutama nokare margariinia

Sekoita ainekset ja kaada uunipellille leivinpaperille.

Asettele omenalohkot päälle ja ripottele niille hieman kanelia.

Muutama nokare margariinia tms. tekevät pannarin pinnasta herkullisen.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1034 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)3.6g20kcal0g0g2.2g0g
Omena, ulkomainen kuorittu81g33kcal0.2g7.6g0.1g1.5g
Kananmuna kuoreton56g80kcal6.7g0g5.6g0g
Vehnäjauho, sunnuntai120g419kcal14.4g85g2.5g3.6g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe2.4g7kcal0g1.4g0g1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen363g120kcal12g17.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1356kcal66.6g223.6g20.8g12.2g
Valittu annoskoko625g678kcal33.3g111.8g10.4g6.1g
Annoskoko puolitettuna313g339kcal16.7g55.9g5.2g3.1g
Arvot/100g100g109kcal5.3g17.9g1.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13378