Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen160g32kcal1g6.1g0.5g2.2g
Tuorekurkku, annos 50g247g99kcal1.5g3.5g0.2g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow90g90kcal20.6g0g0.9g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g128g205kcal21.8g0.1g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g851kcal89.8g19.4g28.8g4.4g
Valittu annoskoko625g426kcal44.9g9.7g14.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna313g213kcal22.5g4.9g7.2g1.1g
Arvot/100g100g68kcal7.2g1.6g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533