Omenapiirakka

Säädä uuni 225 asteeseen.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, jonka jälkeen maito ja öljy.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipeltiin, nosta päälle omenaviipaleita (kotimaiset omenat voi leikata kuorineen, siemenkota poistettuna), ripottele pinnalle sokeria ja kanelia.

Paista uunin keskitasolla n. 15 minuuttia.

Tarjoa halutessasi lisäksi vaniljajäätelöä, vaniljakastiketta tai -vaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jonagold

Jonagold sanoi...

Reseptistä tulee pellillinen.

Punnitsemani pala oli vain 77g, joten ei kannata luottaa tuohon 124g märään


lauantai 29.08.2009 klo 18:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 69g99kcal8.7g0.2g7.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai93g326kcal11.2g66g2g2.8g
Maito, Kevyt47g22kcal1.5g2.3g0.7g0g
Leivinjauhe 2.4g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.2g12kcal0.1g2.5g0.1g0g
Rypsiöljy 28g251kcal0g0g28.4g0g
Sokeri 79g320kcal0g78.7g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 303g135kcal0.6g28.5g0.3g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2336kcal44.4g358.2g77.2g16.4g
Valittu annoskoko625g1168kcal22.2g179.1g38.6g8.2g
Annoskoko puolitettuna313g584kcal11.1g89.6g19.3g4.1g
Arvot/100g100g187kcal3.6g28.7g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137254