Kasvisgratiini

Höyrytä kukkakaali ja parsakaali melkein kypsäksi.

lisää kaalit ja paprika vuokaan.

seota kerma ja juustoraaste johon
lisää hieman aromisuolaa ja pippuria.

kaada seos kasvisten päälle ja pistä uuniin 200 asteeseen kunnes juusto on sulanut ja pinta on kauniin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Immi81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 189g46kcal3.4g4.2g0.6g4.3g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl105g32kcal4.8g2g0.3g1.7g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g26g26kcal4.7g0.1g0.8g0g
Paprika, punainen137g35kcal1.2g6.3g0.5g2.7g
Kadett juustoraaste (Arla)63g145kcal18.3g1.6g7.6g0g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g105g63kcal3.3g8g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g693kcal71.4g44.4g23.8g17.4g
Valittu annoskoko625g346kcal35.7g22.2g11.9g8.7g
Annoskoko puolitettuna313g173kcal17.9g11.1g6g4.4g
Arvot/100g100g55kcal5.7g3.6g1.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138089