Bolognesekastike vähähh

Ruskista jauheliha pieninä muruina oliiviöljyssä.

Silppua sipulit ja pilko valkosipuli.

Lisää jauhelihaan ja kuullota sipulit.

Lisää tomaattimurska ja fondi ja mustapippuri.

Lisää kerma - ei välttämätön.

Muutama porkkanasiivu antaa kastikkeelle extramakua.

Kastike pitää hauduttamisesta.

Tarkista maku ja lisää yrttimausteet maun mukaan viimeisenä.

Tiiviimpi muhennos maistuu myös leivän päällä juustoraastekuorrutuksella ja sopii mm. kukka- ja/tai parsakaali, kaali- ja kesäkurpitsavuokiin.

Kestää pakastamisen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy classico (Bertolli)13g113kcal0g0g12.6g0g
Sipuli 84g25kcal1g4g0.2g1.4g
Tomaattimurska (Euro shopper)336g101kcal3.4g13.4g1.3g0.7g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Valkosipuli 3.4g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 168g596kcal3.2g4.4g63.8g0g
Basilika, tuore 8.4g2.3kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g13g9kcal0.9g1.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1706kcal18.4g47.8g156.2g5g
Valittu annoskoko625g853kcal9.2g23.9g78.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna313g426kcal4.6g12g39.1g1.3g
Arvot/100g100g136kcal1.5g3.8g12.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139887