Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät232g866kcal30.1g159.7g13.9g13.9g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g394g118kcal4.3g21.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1968kcal68.8g361.8g29.4g27.8g
Valittu annoskoko625g984kcal34.4g180.9g14.7g13.9g
Annoskoko puolitettuna313g492kcal17.2g90.5g7.4g7g
Arvot/100g100g157kcal5.5g28.9g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818