Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 514g370kcal83.3g0g3.6g0g
Tilli, tuore 13g3.8kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Ruohosipuli 25g5.7kcal0.3g0.4g0.2g0.6g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli63g114kcal5.4g1.4g9.5g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 6.3g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.2g5.4kcal0.3g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1007kcal179.8g7.2g27g2.2g
Valittu annoskoko625g503kcal89.9g3.6g13.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna313g252kcal45g1.8g6.8g0.6g
Arvot/100g100g81kcal14.4g0.6g2.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142308