Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g25g78kcal2.4g15.4g0.6g3.4g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)59g201kcal8.3g37.8g1.8g2.4g
Vesi272g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko268g937kcal26.8g187.4g2.7g26.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2432kcal75g481.2g10.2g65.2g
Valittu annoskoko625g1216kcal37.5g240.6g5.1g32.6g
Annoskoko puolitettuna313g608kcal18.8g120.3g2.6g16.3g
Arvot/100g100g195kcal6g38.5g0.8g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979