Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g378g113kcal3.8g15.1g1.1g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi76g7.6kcal1.1g1.1g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija47g146kcal5.2g0g13.2g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)95g80kcal0.9g3.3g6.6g0g
Tonnikala öljyssä 28g54kcal7.7g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g805kcal37.4g39.4g47g0.2g
Valittu annoskoko625g403kcal18.7g19.7g23.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna313g201kcal9.4g9.9g11.8g0.1g
Arvot/100g100g64kcal3g3.2g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143995