Puolukkapiirakka kevennetty

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna vatkaten.

Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina piirakkavuokaan.

Tee täyte.

Vatkaa munien rakenne rikki.

Sekoita joukkoon kermaviili ja sokerit.

Kaada marjat taikinan päälle ja täyte marjojen päälle.

Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Pops
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse43g317kcal0g0g35.1g0g
Sokeri 27g109kcal0g26.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 29g42kcal3.7g0.1g3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g275kcal8.2g56.2g1g2.8g
Perunajauhot,rainbow27g87kcal0g21.7g0g0.4g
Puolukka 214g83kcal0.9g14.6g1.1g5.6g
Kananmuna kuoreton 88g126kcal11g0.3g9g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)107g70kcal3.4g5.1g3.7g0g
Hermesetas-jauhe5.4g16kcal0.1g3g0g2.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.3g17kcal0g4.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2281kcal54.6g263.8g105.8g21.8g
Valittu annoskoko625g1141kcal27.3g131.9g52.9g10.9g
Annoskoko puolitettuna313g570kcal13.7g66g26.5g5.5g
Arvot/100g100g183kcal4.4g21.1g8.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144013