Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 175g132kcal3.3g26.9g0.3g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 243g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g109g22kcal1.1g3.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 66g196kcal15g0g15.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.4g6.1kcal0.3g0g0.5g0g
Maustepippuri, annos 1g0.7g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g732kcal40.4g63.6g32.4g4.8g
Valittu annoskoko625g366kcal20.2g31.8g16.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna313g183kcal10.1g15.9g8.1g1.2g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.1g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144302