Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 248g60kcal4.5g5.4g0.7g5.7g
Parsakaali brokkoli 149g52kcal6.9g2.9g0.4g3.7g
Juusto, keskiarvo 50g173kcal12.4g0.1g13.7g0g
Maito,kevyt (valio) 100g149g68kcal4.8g7.1g2.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g6.9g0.1g0.3g
Voi 60% rasvaa 21g113kcal0.2g0.1g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1001kcal59.6g45g59.6g19.4g
Valittu annoskoko625g501kcal29.8g22.5g29.8g9.7g
Annoskoko puolitettuna313g250kcal14.9g11.3g14.9g4.9g
Arvot/100g100g80kcal4.8g3.6g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145378