Kaalikeitto talven alle

Värikäs keitto kylmän kosteisiin keleihin!

Valkokaali, punakaali pieneks.

Vesi kattilaan, kaalit sinne.

Karkeaksi raastetut porkkana ja lanttu lisätään kattilaan.

Paprika, purjo, sipuli suikaleeksi ja kattilaan.

Tomaattimurska seoksen päälle.

Ja jotain sieniä pitää laittaa mukaan.

Tähän laitoin kuivattuja mustatorvisieniä, käy keittoihin.

Sekoita.

Mausta.

Lisää myös ½tl pippurisekoitusta, jos tunnet niin.

Niin, ja Aromat antaa syvyyttä makuun.

Keittele mielenmukaan muutamia tunteja.

Nauti ja laihdu!

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Jalopeura
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 94g26kcal1.1g3.8g0.2g2g
Vesi, vesijohtovesi 236g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 68g18kcal1.1g2.4g0.1g1.3g
Purjosipuli 19g4.4kcal0.3g0.5g0g0.4g
Lanttu 13g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g30g8.4kcal0.2g1.8g0.1g0.7g
Paprika punainen 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)126g31kcal1.3g6.9g0g1.8g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g3.1g1.7kcal0.2g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Soijakastike 1.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g2.4g4.5kcal0g1.1g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g3.1g0.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g216kcal9.4g38.2g0.8g13.8g
Valittu annoskoko625g108kcal4.7g19.1g0.4g6.9g
Annoskoko puolitettuna313g54kcal2.4g9.6g0.2g3.5g
Arvot/100g100g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145823