Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 188g129kcal27.2g0g2.1g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)215g220kcal1.9g5.2g21.1g0g
Porkkana 22g7kcal0.1g1.2g0g0.5g
Paprika punainen 32g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g75g17kcal1.3g2.4g0.3g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g24g8.5kcal0.1g1.9g0g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g16g23kcal1g5g0g0g
Sokeri 5.4g22kcal0g5.4g0g0g
Rypsiöljy 3.2g29kcal0g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g953kcal65g49.4g53.8g3.6g
Valittu annoskoko625g476kcal32.5g24.7g26.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna313g238kcal16.3g12.4g13.5g0.9g
Arvot/100g100g76kcal5.2g4g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147027