Kanakaalilaatikko

Leikkaa kaali suikaleiksi ja hienonna sipuli.

pane riisit kiehumaan lihaliemeen suurehkoon kattilaan.

Lisää joukkoon hienonnettu kaali ja sipuli.

Hauduta hiljalleen n.15 min välillä sekoittaen.

paista kana ja sekoita se muiden aineiden joukkoon ja hauduta vielä hetki.

mausta seos ja kaada se voideltuun vuokaan.

kypsennä 175-asteisessa uunissa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2256 grammaa

Epica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)111g144kcal20g2.4g6.8g0.1g
Keräkaali, 100g277g67kcal3.3g9.4g0.6g5.8g
Puuroriisi (Myllynparas), annos 85g24g80kcal1.6g18.8g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 166g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Siirappi 17g50kcal0g12.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g701kcal50.6g88.8g15.2g13.8g
Valittu annoskoko625g351kcal25.3g44.4g7.6g6.9g
Annoskoko puolitettuna313g175kcal12.7g22.2g3.8g3.5g
Arvot/100g100g56kcal4g7.1g1.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147201