Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 180g33kcal1g4.5g0.7g1.3g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 135g256kcal36.6g0g12.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g180g45kcal2.3g7.6g0.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%90g144kcal2.4g2.4g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g984kcal86.4g33.8g53.6g4g
Valittu annoskoko625g492kcal43.2g16.9g26.8g2g
Annoskoko puolitettuna313g246kcal21.6g8.5g13.4g1g
Arvot/100g100g79kcal6.9g2.7g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730