Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 408g797kcal76.3g0g55.1g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g170g187kcal3.9g6.8g17g0g
Tilli, tuore 41g12kcal1.5g0.4g0.3g0.9g
Suola, annos 3g4.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2g3.5kcal0.2g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1999kcal163.8g15.8g144.8g1.8g
Valittu annoskoko625g1000kcal81.9g7.9g72.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna313g500kcal41g4g36.2g0.5g
Arvot/100g100g160kcal13.1g1.3g11.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676