Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 258g99kcal2.2g20.2g0.4g4.6g
Vesi258g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g103g128kcal3.3g4.2g10.8g0g
Lihaliemikuutio Maggi5.7g16kcal0.5g0.4g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g487kcal12g49.6g25g9.2g
Valittu annoskoko625g243kcal6g24.8g12.5g4.6g
Annoskoko puolitettuna313g122kcal3g12.4g6.3g2.3g
Arvot/100g100g39kcal1g4g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152153