Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)298g95kcal8.9g14g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g446kcal0g0g49.6g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g149g498kcal24.1g74.4g11.3g20.2g
Ruisjauho kokojyväjauho 109g332kcal9.5g60.4g2.1g15.2g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 16g52kcal4.7g1.1g3.2g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2848kcal94.4g299.8g132.4g80.6g
Valittu annoskoko625g1424kcal47.2g149.9g66.2g40.3g
Annoskoko puolitettuna313g712kcal23.6g75g33.1g20.2g
Arvot/100g100g228kcal7.6g24g10.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528