Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g389g1019kcal67.7g0g77.8g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g34g102kcal1.2g1.5g10.2g0g
Sipuli (kuorittu)54g14kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Valkosipuli 7.8g8.4kcal0.6g1.3g0g0.2g
Korppujauho 19g71kcal2g14.6g0.2g1g
Vesi97g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 24g215kcal0g0g24.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2859kcal144.4g40g225.2g4.2g
Valittu annoskoko625g1430kcal72.2g20g112.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna313g715kcal36.1g10g56.3g1.1g
Arvot/100g100g229kcal11.6g3.2g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807