Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi216g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 37g27kcal4.8g0.4g0.1g2.5g
Suola, annos 3g5.4g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 15g134kcal0g0g15.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 351g1206kcal35.8g246g4.2g12.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2734kcal81.2g492.8g38.8g29.6g
Valittu annoskoko625g1367kcal40.6g246.4g19.4g14.8g
Annoskoko puolitettuna313g684kcal20.3g123.2g9.7g7.4g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.4g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049