Kimmon Nakkikeitto

Laita 1,5 l vettä ja paistinpannu kuumenemaan.

Pilko 6 keskikokoista perunaa pieniksi ja laita kiehuvaan suolaveteen.

Pilko perunoiden kypsyessä 15 kalkkunanakkia pieniksi ja ruskista ne pannulla.

Kaada nakit ja kaksi lihaliemikuutiota pataan.

Kun perunat tuntuvat haarukalla viittä vaille kypsiltä, kaada sekaan 1-2 pussia keittojuureksia.

Odota pari minuuttia ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Juhanii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunanakki Atria 5%214g214kcal25.7g5.6g10.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.9g8kcal0.3g0.2g0.7g0g
Peruna, keskikokoinen 60g306g184kcal4.6g39.8g0.3g2.8g
Keittojuurekset, Rainbow102g26kcal0.9g4.9g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g863kcal63g101g23.2g5.6g
Valittu annoskoko625g431kcal31.5g50.5g11.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna313g216kcal15.8g25.3g5.8g1.4g
Arvot/100g100g69kcal5g8.1g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154645