Kaali-jauhelihapata

Pilko ja keitäkasvikset.

Kuullota sipulit pannulla voissa ja lisää ja ruskista jauheliha.

YHDISTÄ JA MAUSTA MUSTAPIPPURILLA.

HAUDUTA JOTTA MAUT YHDISTYVÄT.

TARKISTA SUOLA

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali262g55kcal3.1g8.9g0.5g5.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 262g596kcal49.8g0g44.5g0g
Purjosipuli 26g6kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio Maggi3.9g11kcal0.4g0.3g0.9g0g
Sipuli, tuore66g18kcal0.9g3.1g0.1g1.1g
Voi, 1 tl, 5 g5.2g38kcal0.1g0.1g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1449kcal109.6g26g100.6g14.4g
Valittu annoskoko625g725kcal54.8g13g50.3g7.2g
Annoskoko puolitettuna313g362kcal27.4g6.5g25.2g3.6g
Arvot/100g100g116kcal8.8g2.1g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156932