Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen368g1037kcal40.1g178.7g25g11.4g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g125g500kcal6.9g5.5g50g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g132g512kcal19.9g4g46.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4098kcal133.8g376.4g242.6g22.8g
Valittu annoskoko625g2049kcal66.9g188.2g121.3g11.4g
Annoskoko puolitettuna313g1025kcal33.5g94.1g60.7g5.7g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890