Aurajuustopunajuurivuoka

Keitä ja kuori punajuuret.

Raasta kypsät.

Kuullota sipuli pannulla.

Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita uunivuokaan.

Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaa 413g161kcal4.2g28.9g0.8g10.5g
Aurajuusto41g140kcal8.3g0g12g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.1g37kcal0g0g4.1g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)41g52kcal1.4g1.7g4.1g0g
Kananmuna kuoreton 23g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 62g28kcal1.9g3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g923kcal38.2g71.4g48.6g22.4g
Valittu annoskoko625g462kcal19.1g35.7g24.3g11.2g
Annoskoko puolitettuna313g231kcal9.6g17.9g12.2g5.6g
Arvot/100g100g74kcal3.1g5.7g3.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159217