Jauhelihamureke Laurendo Special Laurendo Al Meira

Laita kulhoon n.400 g tuoretta naudan paistijauhelihaa (7%,vähärasvainen).

Riko kolme kananmunaa jauhelihan sekaan, laita 125 g Valion vähärasvaista maitorahkaa, kuori ja pilko kaksi pientä sipulia (75g) ja yksi valkosipulin kynsi (7g).

Sekoita taikina huolellisesti, laita esim.

leivinpaperin päälle ja "taputtele" tasaiseksi.

Kieritä kuin kääretorttu ja laita 175 C uuniin n.40-60 min ajaksi.

Tarjoile.

(Vuokaan voit laittaa ´kyyytipojaksi´porkkanan siivuja, jotka tuovat makua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%320g444kcal60.7g0g22.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu132g166kcal14.5g0.4g11.9g0g
Maitorahka, Valio, 0,3100g65kcal11g4.2g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1396kcal174.8g16.8g69.4g2.2g
Valittu annoskoko625g698kcal87.4g8.4g34.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna313g349kcal43.7g4.2g17.4g0.6g
Arvot/100g100g112kcal14g1.3g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161701