KANANPOJAN FILESUIKALEITA RIISI JA WOK VIHANNEKSILLA

Kypsennä kananpojan fileesuikaleet öljyssä ja kun ovat kypsiä kaada sekaan ruokakerma.

Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan kuten myös wok-vihannekset pienessä määrässä öljyä.

Lopuksi sekoita riisi ja kananpojan fileesuikaleet keskenään ja laita wok-vihannekset päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 425 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 196g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväriisi. Risella.55g192kcal3.8g39g1.8g3.3g
Kariniemen kananpojan fileesuikaleita hunajamarinadissa (Kariniemi), annos 300g147g191kcal26.5g1.9g8.1g0g
Findus wokki Classic 500G123g37kcal2.5g6.1g0.6g0g
Rypsiöljy 14g rkl (X-tra), annos 14g6.1g51kcal0g0g6.1g0g
Ruokakerma 4% (Rainbow), annos 100g98g59kcal0.9g5.1g3.9g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1060kcal67.4g104.2g41g7.2g
Valittu annoskoko625g530kcal33.7g52.1g20.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna313g265kcal16.9g26.1g10.3g1.8g
Arvot/100g100g85kcal5.4g8.3g3.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162865