Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen203g282kcal38.5g0g14.2g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)203g61kcal2.2g10.9g0.4g0g
Sipuli 41g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g162g159kcal3.4g22.7g6g0g
Rypsiöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Basilika, tuore 5.3g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)2g2kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1213kcal90g71.8g61.6g1.6g
Valittu annoskoko625g606kcal45g35.9g30.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna313g303kcal22.5g18g15.4g0.4g
Arvot/100g100g97kcal7.2g5.7g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210