Sienirisotto

Sillpua sipulit ja kuullota oliiviöljyssä.

Pane sekaan riisi ja silputut sienet.

Jatka kuullottamista hetki.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Hauduta 15 minuuttia.

Lisää lopuksi kerma ja juustoraaste.

Mausta pippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Ruonala74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)14g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Risottoriisi (Risella), 60g101g353kcal8.1g75.7g1.7g3g
Vesi288g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g8.1g10kcal0.2g0.5g0.7g0.1g
Herkkusieni, tuore Pirkka58g14kcal1.4g1.7g0.1g0g
Ruokakerma 5%, Valio7.2g4.7kcal0.1g0.3g0.4g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g144g375kcal43.3g2.9g21.6g0g
Mustapippuri, annos 1g0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1554kcal107g164.6g51.8g6.6g
Valittu annoskoko625g777kcal53.5g82.3g25.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna313g388kcal26.8g41.2g13g1.7g
Arvot/100g100g124kcal8.6g13.2g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164315