Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 117g117kcal3g0.4g11.2g2.1g
Pekoni, paistettu 85g436kcal13.9g0g43g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti53g148kcal1.8g3g14.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl106g360kcal2.1g3.2g37.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g16g12kcal1.2g1.5g0.1g0g
Oliiviöljy 21g187kcal0g0g21.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g16g116kcal0.2g0.2g12.7g0g
Kasvisliemi laimennettu 106g10kcal0.3g0.4g0.8g0.1g
Lihaliemi laimennettu 106g20kcal0g3.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2813kcal45g23.8g282g4.4g
Valittu annoskoko625g1407kcal22.5g11.9g141g2.2g
Annoskoko puolitettuna313g703kcal11.3g6g70.5g1.1g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.9g22.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165804