Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g364g102kcal4g17.5g1.5g10.9g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g152g289kcal22.8g0g22.8g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g63g38kcal0.6g2.8g2.5g0.4g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g41g30kcal7.3g0.2g0.4g0g
Auringonkukkaöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1007kcal69.4g41g64.6g22.6g
Valittu annoskoko625g504kcal34.7g20.5g32.3g11.3g
Annoskoko puolitettuna313g252kcal17.4g10.3g16.2g5.7g
Arvot/100g100g81kcal5.6g3.3g5.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172789