Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 69g281kcal0g69.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g47kcal0g11.5g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)93g117kcal10.2g0.3g8.4g0g
Margariini, 60%, Rainbow23g128kcal0.2g0.2g14g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g156kcal4.6g31.7g0.5g1.6g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g47g154kcal5.6g30.7g1.1g3.8g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl47g40kcal0.7g2g3.3g0g
Leivinjauhe 3.5g6.1kcal0.2g1.3g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 279g108kcal0.4g22.8g0.3g4.2g
Fariinisokeri7g28kcal0g7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2126kcal43.8g353.2g55.2g19.2g
Valittu annoskoko625g1063kcal21.9g176.6g27.6g9.6g
Annoskoko puolitettuna313g532kcal11g88.3g13.8g4.8g
Arvot/100g100g170kcal3.5g28.3g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173006