Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 71g234kcal7.2g41.2g2.5g8.2g
Vehnäjauho puolikarkea 213g731kcal21.7g149.1g2.6g7.5g
Vesi296g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g6.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 7.1g29kcal0g7.1g0g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 30g262kcal0g0g29.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2512kcal57.8g394.8g69.4g31.4g
Valittu annoskoko625g1256kcal28.9g197.4g34.7g15.7g
Annoskoko puolitettuna313g628kcal14.5g98.7g17.4g7.9g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.6g5.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098