Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 73g231kcal7.5g46.5g0.8g2.6g
Vesi502g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 50g20kcal0.2g3.4g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g502kcal15.4g99.8g2.2g7.8g
Valittu annoskoko625g251kcal7.7g49.9g1.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna313g126kcal3.9g25g0.6g2g
Arvot/100g100g40kcal1.2g8g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967