Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit382g65kcal6.1g8.4g0.8g7.3g
Aurajuusto (Valio), annos 17g46g156kcal9.2g0g13.3g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.5.7g32kcal0.1g0.1g3.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 191g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g505kcal30.8g17g35g14.6g
Valittu annoskoko625g253kcal15.4g8.5g17.5g7.3g
Annoskoko puolitettuna313g126kcal7.7g4.3g8.8g3.7g
Arvot/100g100g40kcal2.5g1.4g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176190