Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g122g429kcal15.7g85.3g2.3g3.9g
Paistijauheliha 10%122g208kcal24.5g0g12.2g0g
Vesi245g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.8kcal0.3g1g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g61g17kcal0.4g3.6g0.1g1.5g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%46g78kcal3.2g0.6g6.9g0.9g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala6.7g19kcal1.3g0.3g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1513kcal90.8g181.6g45.6g13.4g
Valittu annoskoko625g756kcal45.4g90.8g22.8g6.7g
Annoskoko puolitettuna313g378kcal22.7g45.4g11.4g3.4g
Arvot/100g100g121kcal7.3g14.5g3.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145