Vanhan ajan munasalaatti+pippurimakrilli

Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi, lisää etikka, sinappi, suola ja makeutusjauhe.

Murskaa haarukalla keitetyt valkuaiset ja sekoita kastikkeeseen.

Revi salaatti, pilko tomskut ja kurkut.

Sekoita ja laita lautasille.

Pilko päälle valkuaiset ja lisää kastike.

Voit sekoittaa varovasti.

Aseta kalat päälimmäiseksi.

Salaattipohjaan voit käyttää mitä aineksia haluat ja pippurimakrillin tilalle sopii tosi hyvin savupallas, harmi että on niin kallista, tai ihan tavallinen tonnikala.

Parasta koko jutussa on kastike- siihen tulee himo!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pippurimakrilli, savustettu, Pirkka145g391kcal29g0g30.4g0g
Kurkku 97g11kcal0.5g1.4g0.1g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g121g25kcal0.7g4.6g0.4g1.7g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 48g6.3kcal0.5g0.5g0.1g0.6g
Kananmuna kuoreton 106g152kcal13.3g0.3g10.9g0g
Vispikerma (Milbona)97g283kcal2.4g3.1g29g0g
Makeutusjauhe,cologran, 1tl=0,5g (Lidl), annos 75.0g0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Sinappi (teollinen)4.8g6.2kcal0.2g0.7g0.3g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 4.8g1.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1755kcal93.2g22.6g142.4g6g
Valittu annoskoko625g878kcal46.6g11.3g71.2g3g
Annoskoko puolitettuna313g439kcal23.3g5.7g35.6g1.5g
Arvot/100g100g140kcal7.5g1.8g11.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178956