Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g73g10kcal1.4g0.9g0.1g0g
Kananmuna, keitetty 120g171kcal15g0.4g12.3g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro5.4g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 363g275kcal6.8g56g0.7g3.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Sinappi 12g15kcal0.5g1.6g0.7g0.2g
Valkoviinietikka (Rajamäen)5.4g1.1kcal0g0.4g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 33g289kcal0g0g32.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1533kcal48g120.4g92.8g8.4g
Valittu annoskoko625g767kcal24g60.2g46.4g4.2g
Annoskoko puolitettuna313g383kcal12g30.1g23.2g2.1g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.6g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174