Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g266g319kcal45.1g4.2g13g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g105g79kcal5.8g12.6g0.5g0g
Hillosipulisäilyke 28g13kcal0.3g2.6g0.1g0.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g28g21kcal1.2g3.6g0.1g0g
Porkkana 51g17kcal0.3g2.9g0.1g1.3g
Lanttu 79g23kcal0.8g3.6g0.2g1.4g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Rypsiöljy 18g157kcal0g0g17.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1303kcal109.8g66.6g64g8g
Valittu annoskoko625g651kcal54.9g33.3g32g4g
Annoskoko puolitettuna313g326kcal27.5g16.7g16g2g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.3g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457