Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 149g27kcal0.8g3.7g0.6g1g
Dolmio Light Classico Bolognese106g39kcal1.3g8.3g0.1g0.7g
Jauheliha, sika-nauta 85g188kcal14.9g0g14.5g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g106g117kcal2.4g4.3g10.6g0g
Maito, Kevyt128g59kcal4.1g6.1g1.9g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g43g153kcal11.9g0.9g11.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.5g29kcal0.9g6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1225kcal72.6g58.6g78.6g4g
Valittu annoskoko625g612kcal36.3g29.3g39.3g2g
Annoskoko puolitettuna313g306kcal18.2g14.7g19.7g1g
Arvot/100g100g98kcal5.8g4.7g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806