Leseleipä (karppi)

Ihanaa :D löysin kerrankin hyvän makuisen ja helpon leivän, johon ei tule juustoraastetta ;) !

Kananmunat vatkataan ja niihin lisätään leseet (joihin sekoitettu leivinjauhe ja suola).

Taikinan pitää jäädä "löysäksi".

Paistetaan 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Muista voidella vuoka tai leipä voi jäädä kiinni (itse käytin teflonpinnotteista leipävuokaa ja silti meinasi tarttua kiinni)! Oma leipäni ei noussut, mutta leikkasin sen sitten paksummiksi viipaleiksi ja keskeltä halki :D . Ja olihan se hyvää :D !

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 515g735kcal64.4g1.5g52.8g0g
Vehnälese 41g94kcal5.5g6.3g1.9g15.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl57g515kcal0g0g57.2g0g
Leivinjauhe 8.6g15kcal0.4g3.2g0g0g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2718kcal140.6g22g223.8g31g
Valittu annoskoko625g1359kcal70.3g11g111.9g15.5g
Annoskoko puolitettuna313g680kcal35.2g5.5g56g7.8g
Arvot/100g100g217kcal11.2g1.8g17.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183687