Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio239g215kcal10.8g12g14.3g0g
Paprika vihreä 60g13kcal0.6g1.5g0.2g1.1g
Purjosipuli 48g11kcal0.9g1.1g0.1g1g
Sinappi 12g16kcal0.5g1.7g0.7g0.2g
Tilli, tuore 3.6g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 263g375kcal32.9g0.8g26.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1261kcal91.6g34.2g84.4g4.8g
Valittu annoskoko625g631kcal45.8g17.1g42.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna313g315kcal22.9g8.6g21.1g1.2g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.7g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251