Voi-rypsiöljy-vesilevite

Huoneenlämmössä pehmitettyä voita 100 g, 1 dl kylmäpuristettua rypsiöljyä sekoitetaan samettimaiseksi seokseksi sähkövatkaimella.

Lopuksi lisätään vesi pikkuhiljaa ja sekoitetaan edelleen kunnes seos on tasaista.

Maustetaan halutessa suolalla ja vaikkapa valkosipulilla tai yrteillä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Satsu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 216g1563kcal2.6g0.9g175.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 194g1715kcal0g0g194g0g
Vesi216g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g6557kcal5.2g1.8g738.4g0g
Valittu annoskoko625g3279kcal2.6g0.9g369.2g0g
Annoskoko puolitettuna313g1639kcal1.3g0.5g184.6g0g
Arvot/100g100g525kcal0.4g0.1g59.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188025